Лизинг Сървисис
 
Представяне
 
Контакт
 
Начало
Лизинг Сървисис
Акорт Инс
Bulgarian English

ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ

-КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ?

-Винаги имате на разположение нов, надежден и сигурен автомобил .

-Вие избирате автомобила съобразно вашите предпочитания за марка, модел, двигател, цвят, екстри и т.н., и той се поръчва от официален вносител специално за Вас.

-Можете да организирате авто-парка си с най-подходящите автомобили за Вас и Вашите служители, без да се съобразявате и ограничавате от марките и моделите, тъй като ние работим с всички вносители на нови автомобили.

-Вие решавате за какъв срок да се обвържете с конкретен автомобил, като възможностите на договорите за Оперативен лизинг от Лизинг Сървисиз ЕООД са от 12 до 60 месеца.

-Не се заплаща предварително автомобила, както е при директната покупка, и по този начин не се намалява капитала на фирмата Ви.

-Нямате пъвоначална вноска, както е при финансовия лизинг, и не блокирате никакви парични средства.

-Не изискваме допълнителни финансови гаранции, ипотека, както и не се поемат рискове от обвързване със заеми.

-Плащаните месечни лизингови вноски представяте за наем като текущи разходи за външни услуги.

-Намалявате обема на данъците на Вашата фирма чрез ежемесечно приспадане на лизинговите вноски от облагаемите Ви приходи.

-Лизинговите вноски са месечни и еднакви за целия срок на договора, като много относително зависят от външни фактори като по този начин Вие можете много добре да планирате разходите си в перспектива.

-Пълната сервизна поддръжка и обслужване се организира от Лизинг Сървисиз ЕООД и на Вас не ви се налага да търсите, договаряте и купувате резервни части, масла и гуми, и съответно да имате непредвидени разходи.

-Няма шанс автомобилът Ви да остане незастрахован или без гаранция заради пропуснат сервизен преглед, защото за спзването на всички срокове се грижим ние.

-В зависимост от избраните от Вас условия на договор Лизинг Сървисиз ЕООД може да се ангажира да Ви предостави безплатно заместващ автомобил, ако се налага Вашия да остане за по-дълго време в сервиз, и по този начин бизнеса Ви не се възпрепятства.

-В зависимост от избраните от Вас условия на договор след края на договора за Оперативен лизинг нямате никакъв ангажимен за реализацията на този автомобил или допълнителни разходи, за да го придобиете на Ваше име, препродадете, сервизирате и т.н., а можете просто да си поръчвате нов.

-С нас Вие залагате на един специализиран партньор, с който ще се доближите още повече до финансовите продукти и инвестиционните възможности в България. Ние Ви предлагаме немско качество, създадено с 22 години опит. Информирайте се още днес, обадете ни се или посетете нашата интернет страница www.leasing-bg.com. Лизингът Ви дава достатъчно свобода като в същото време Вашият банков рейтинг остава незасегнат, получавате и данъчни облекчения. Основополагащата философия на фирмата е да сме независими от банки и производители. Създадената по този начин гъвкавост, заедно с нашите познания, почерпени от актуалното развитие на пазарите, ни позволяват финансиращи решения съобразно търсенето.

Създадено от OnlineMarketing.bg